Op een andere manier naar afval kijken.

Afvalstromen en de daarbij horende kosten minimaliseren. Zoeken naar nieuwe manieren om verspilling tegen te gaan. Kortom: echte stappen zetten naar een duurzame bedrijfsvoering. Dat is Rewaste. Welkom op onze website

Waar het bij ons om draait? Om inzicht en bewustwording. Om op die manier verspilling van grondstoffen en opgeslagen energie te voorkomen. Om kosten te verminderen en uiteindelijk een duurzame bedrijfsvoering te realiseren.

Wij kijken altijd of er voor uw afval nog een tweede leven mogelijk is. Want wat voor u afval is, kan voor ons nog een mogelijke grondstof, bouwstof of brandstof zijn.

Rewaste is een bureau dat volledig onafhankelijk in de afvalbranche actief is. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voorzien van goede adviezen en oplossingen.

 

Wat doet Rewaste?

Uitvoeren afvalscan, Presentatie plan van aanpak met verbetervoorstellen, Verzorgen afval coördinatie, Aanmaken afvalstroomnummers, Plaatsen containers, Instructie personeel, Inrichten afvalstoffenadministratie middels DigiWaste, Verzorgen periodieke rapportages, Korte communicatielijnen door een aanspreekpunt, Proactief meedenken, Ontzorgen, Begeleiding afdeling inkoop bij tendertrajecten, Verbeteren van verankering compliance binnen de organisatie.

1Rewaste.inzicht

 
  • Het vrijkomen van afvalstoffen
  • Hoeveelheden
  • Kosten
  • Alternatieve oplossingen

2Rewaste.bewustwording

 

Het inbouwen van prikkels zorgt voor draagvlak om anders om te gaan met afval. Hoe we dat doen? Door waarde te koppelen aan afvalstoffen en grondstoffen

Rewaste gaat met haar klanten een langdurige samenwerking aan die gericht is op:
Kostenbesparing
Reductie van milieubelasting
Transparantie
Ontzorging
Voldoen aan wet- en regelgeving
Korte communicatielijnen en snelle reactietijd

Rewaste bvba België
Amsterdamstraat 12
B - 2321 Meer

+32 (0) 497 401 028
+32 (0) 3 315 83 99

Rewaste WASTE SOLUTIONS BV Nederland
Kranebittenbaan 14
NL - , 3045 AW Rotterdam.

+31 (0) 6 460 425 95
+31 (0) 6 516 075 31